Nu pentru că sunt ale noastre, însă căprițele Saanen sunt unele dintre cele mai prietenoase și blânde rasa de capră.

Căprițele noastre sunt rasa Saanen, fiind originare din Alpii Elvețieni și sunt cunoscute pentru producția lor ridicată de lapte de cea mai bună calitate. La ferma noastră acestea sunt crescute și îngrijite cu multă dragoste și implicare, iar ele la rândul lor ne oferă lăptic de calitate superioară.

Le hrănim cu cele mai bune furaje naturale, cum ar fi fânul de lucernă, amestecurile de cereale precum porumb, orz, grâu, floarea soarelui, pentru a asigura o dietă echilibrată și nutritivă. În plus, în timpul verii, caprele noastre se relaxează la umbră și se răcoresc cu apă rece de la adăpători. Menținem mereu curățenia în zona în care sunt crescute pentru a le asigura un mediu cât mai plăcut și confortabil.

Căprițele Saanen sunt animale sociale și inteligente, și își formează adesea legături puternice cu stăpânii lor. Ale noastre căprițe nu sunt doar cu noi prietenoase, ci și cu cei care ne vizitează ferma, dar mai ales cu cei mici. Le place să fie tot timpul în centrul atenției și să fie răsfățate. Pentru a fi cât mai fericite, sunt mereu mângâiate și alintate de noi și de cei care ne vizitează. Iar porția de amestec de cereale o primesc în momentul mulsului, pentru a urca cu o mai mare plăcere pe standul de muls.

Căprițe fericite=lăptic delicios

Aceasta este una dintre modalitățile prin care garantăm calitatea superioară a laptelui și a produselor lactate pe care le oferim clienților noștri.