Lăpticul este “temelia” lactatelor de noastre de calitate, iar atenția acordată procesului de mulgere a căprițelor își spune cuvântul.

Laptele este ingredientul principal al produselor noastre, iar procesul de muls este unul esențial în obținerea acestuia. Noi acordăm o importanță deosebită acestui proces și folosim instalații de muls moderne care asigură o extragere eficientă și igienică a laptelui. Înainte de a fi mulse, fiecare căpriță este igienizată și ștearsă cu șervețele de unică folosință pentru a ne asigura că nu există bacterii sau murdărie care să afecteze calitatea laptelui.

Laptele este apoi transportat în bidoane de inox către tancul de răcire, unde este filtrat și răcit la temperatura optimă pentru păstrarea prospețimii și gustului natural. Sau, dacă este necesar, laptele este preluat direct pentru a fi folosit la prepararea produselor lactate.

Ne asigurăm că procesul de muls și manipulare a laptelui respectă cele mai înalte standarde de igienă. În acest fel, produsele noastre vor avea un gust “curat”(termen folosit adesea de clienții noștri), natural și gustos, iar calitatea se va resimți fără a fi nevoie să vă spunem mai multe.