1. Protecția Datelor Personale

În concordanță cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, AZOLACT SRL înregistrata la ANSPDCP, (nr.819/18.01.2022) are obligația de a administra in condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturării produselor comandate.

Furnizarea datelor necesare la redactarea facturii este obligatorie. Refuzul dumneavoastră de a transmite aceste date determina anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de carte operator si sunt comunicate numai dumneavoastră, prin factura pentru produsele comandate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informați cat mai curând posibil.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției.

Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamații, la adresa de e-mail: comenzi@puidedrag.ro sau prin posta la adresa: SC AZOLACT SRL Loc. Bălțați jud. Iași

Administrarea magazinului on-line www.puidedrag.ro se efectueze de cărte societatea:
SC AZOLACT SRL
J22/48/2021
CUI: 43530922
loc. Bălțați jud. Iași

  1. Declinarea responsabilității

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot sa fie diferite de acestea in ceea ce privește culoarea, aspectul, etc, însă in aceste situați clientul va fi înștiințat înainte de a i se livra comanda si nu se va livra decât cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fără o notificare prealabila. In cazul in care alte detalii sau preturile produselor au fost afișați greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, www.puidedrag.ro își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.

Valoarea maxima a obligațiilor societății SC AZOLACT SRL fată de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de societatea SC AZOLACT SRL de la clientul respectiv.

  1. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.puidedrag.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.puidedrag.ro, va fi considerat o tentative de fraudare a site-ului si va pune in mișcare cercetarea penala împotrivă aceluia sau acelora care a(u) increat acest fapt.

  1. Litigii

Orice litigiu apărut intre Clienți și SC AZOLACT SRL va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca aveți probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau la telefon, puteți sa va adresați pentru o conciliere interna in scris prin posta electronica la adresa: azolact21@gmail.com. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competența revine instanțelor de judecata din Romania.

Pentru orice sesizări sau observații pe probleme legate de încălcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteți face reclamație la adresa de email – comenzi@puidedrag.ro

  1. Date personale

Informațiile utilizatorilor site-ului www.puidedrag.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu SC AZOLACT SRL sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situația si starea produselor se pot obține contactând-ne online sau prin email/ telefon, la adresele cuprinse în prezentul site.

  1. Disponibilitatea si prețul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.puidedrag.ro sunt disponibile în limita stocului disponibil.

Preturile produselor prezentate pe www.puidedrag.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabila.

  1. Garanții

Toate produsele comercializate de carte site-ul www.puidedrag.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației in vigoare si politicilor comerciale ale producătorului. Orice nemulțumire trebuie semnalată în momentul recepției mărfii la adresa de mail: comenzi@puidedrag.ro si telefonic la numărul de tel 0763095162. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

  1. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situați:

8.1. Produs ce nu este conform cu specificațiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mica, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de SC AZOLACT SRL.

  1. 2. Produse ce au fost livrate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar clientul va refuza recepția. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru înlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, va plăti diferență, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțiala pană la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul înlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC AZOLACT SRL

8.3. Renunțarea la cumpărare. In momentul efectuării unei comenzi online, clientul declara că a luat cunoștința si este intru totul de acord cu cele menționate mai sus.

  1. Modalitate de plata

Plățile produselor comandate la magazinul online www.puidedrag.ro se pot efectua după cum urmează:
Plata la livrare – în momentul în care primește produsul, prin achitarea acestuia.
Plata prin virament bancar cu ordin de plata in contul: RO38BTRLRONCRT0584862801 deschis la Banca Transilvania

Plata on-line cu cardul la finalizarea comenzii

  1. Dispoziții finale 

SC AZOLACT SRL își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum si orice modificări asupra site-ului www.puidedrag.ro, structurii acestuia sau orice alte schimbări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesara vreo notificare prealabila carte utilizatori în acest sens.
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri sau informații suplimentare, nu ezitați sa ne contactați pe adresa: comenzi@puidedrag.ro