Întrebări frecvente

Da, livrăm și în alte orașe din țară! Folosim serviciul de curierat GLS pentru a asigura o livrare rapidă și sigură a produselor noastre în toată țara. Pentru a ne asigura că produsele ajung proaspete la tine acasă, le ambalăm în cutii termice cu rezerve de frig. Mai multe detalii despre costurile de livrare și procedurile de livrare le găsești pe pagina noastră dedicată livrării naționale.

Pentru livrarea în Iași, transportul este gratuit, iar pentru livrarea națională costul este de 28 de lei, indiferent de greutatea comenzii. Ne străduim să oferim cele mai bune tarife pentru transport, astfel încât produsele noastre să ajungă la tine în cel mai bun mod posibil. Detalii suplimentare despre livrare poți găsi in meniul Livrări.

Termenul de valabilitate variază în funcție de tipul de produs, însă în general: laptele finuț are o valabilitate de 5 zile de la data ambalării, urda finuță are o valabilitate de 6 zile de la data fabricării, iar iaurtul finuț, chefirul ușurel, crema finuță, brânza cu brânză au o valabilitate de 21 de zile de la data fabricării. Cremele cu verdeață sau cu dulceață de afine au o valabilitate de 15 zile de la data fabricării, talamica, cubulețele îndrăznețe și brânza de burduf au o valabilitate de 90 de zile de la data fabricării, în timp ce cașul poznaș are o valabilitate de 14 zile de la data fabricării. Asigurăm mereu prospețimea și calitatea produselor noastre, iar data de expirare este menționată pe ambalaj.

Este important să subliniem faptul că laptele nostru este livrat în stare crudă și trebuie fiert înainte de consum, pentru a evita orice risc pentru sănătate. Cu toate acestea, în ultimii ani, există o tendință tot mai mare de a consuma lapte crud, în special în rândul susținătorilor alimentației naturale și organice. În acest caz, este important să ne asigurăm că laptele provine de la animale sănătoase și a fost muls în condiții igienice, iar consumul se face pe propria răspundere. La Pui de Drag ne preocupăm constant de sănătatea animalelor noastre și de igiena procesului de muls, astfel încât să oferim lapte de cea mai bună calitate.

Produsele noastre lactate conțin cantități mici de sare pentru a le accentua gustul natural și pentru a prelungi durata lor de valabilitate. Cu toate acestea, avem unele produse lactate care sunt făcute fără adăugarea de sare, inclusiv:

Aceste produse sunt excelente pentru cei care doresc să reducă consumul de sare din dieta lor sau pentru persoanele care urmează o dietă fără sare.