Iată cum comanzi cu ușurință de la noi:

  1. Lansezi comanda pe site, SMS, WhatsApp sau telefonic.
  2. Ești anunțat când comanda este pregătită pentru livrare.
  3. Produsele sunt livrate la adresa indicată de tine.

Costul de livrare este:

  • 28 lei pentru comenzile cu o valoare mai mică de 150 lei.
  • 19 lei pentru comenzile cu o valoare între 150 lei și 250 lei.
  • Gratuit pentru comenzile cu o valoare de peste 250 lei.

Cum livrăm?

Pentru a ne asigura că produsele noastre ajung în siguranță la tine, ambalăm borcanele și sticlele individual în folie izotermă, pentru a preveni spargerea. Apoi, produsele sunt atent plasate într-o cutie termică, împreună cu 2-4 rezerve de frig, pentru a menține prospețimea și calitatea acestora. Curierul preia comanda de la noi la ora 16:00 și o livrează în maximum 48 de ore. Aproximativ 98% din comenzile noastre ajung la tine în a doua zi.

La livrare, curierul va lăsa doar produsele din cutie și va lua înapoi cutia termică și rezervele de frig.

Este important de menționat că comenzile se expediază doar în zilele de Luni, Marți și Miercuri, iar livrarea este disponibilă la nivel național.

Imagine WhatsApp 2024-04-14 la 09.36.27_35f07af4

În cazul în care constați o eroare la primirea comenzii sau ai vreo nemulțumire legată de produse, te rugăm să ne comunici imediat și vom corecta situația.

La noi, ai mereu ultimul cuvânt. Ne dorim să îți oferim o experiență perfectă, așa că așteptăm cu interes sugestiile tale pentru a ne perfecționa.

Îți poți achita comanda cash sau online cu cardul la finalizarea acesteia.

Pentru orice întrebare sau nelămurire, ne poți contacta direct de pe website-ul nostru, prin zona de CONTACT, email, SMS, Whatsapp sau telefonic.