laptele de capră

Laptele de capră este consumat de oameni din întreaga lume și din ce în ce mai multe persoane optează pentru a-și completa dieta cu acesta aliment. Există totuși destul de multe persoane reticente în a încerca măcar laptele de capră, pe motivul că ar avea un anumit “gust de capră”.

Laptele căprițelor noastre nu are acel gust neplăcut, și n-o spunem doar noi, o spun majoritatea oamenilor care au încercat produsele noastre. Cum este posibil?

Trei factori principali sunt responsabili pentru gustul plăcut al lactatelor noastre.

  1. Rasa Căprițelor

Căprițele fermei Pui de Drag sunt căprițe Saanen,  o  rasă de capre de lapte, originară din Elveția, care este considerată una dintre cele mai populare și productive rase de capre din lume, datorită laptelui de înaltă calitate pe care îl produc. Laptele caprelor Saanen este considerat mai dulce și cremos datorită conținutului său ridicat de grăsime și proteine.

laptele de capră

 

 

  1. Hrana pentru căprițe

Unul dintre factorii importanți care influențează gustul și compoziția laptelui este dieta caprelor. Pentru că în cadrul fermei noastre suntem atât agricultori, crescători ai căprițelor Saanen cât si producători ai lactatelor, avem controlul total în a-le oferi căprițelor hrana de cea mai înaltă calitate, bogată în nutrienții esențiali pentru producția de lapte.

laptele de capră

 

  1. Condițiile în care se desfășoară mulsul căprițelor și depozitarea laptelui

Utilizăm aparate de muls și dotări tehnice de ultimă generație pentru a ne asigura că procesul de mulgere al caprelor se efectuează în cele optime și sigure condiții. De asemenea acordăm o importanță deosebită modului în care laptele este depozitat și transportat.

lapte de capră

 

Factorii menționați mai sus, precum și modul și condițiile de producție, creează un ansamblu responsabil pentru gustul deosebit al laptelui și lactatelor noastre.

Să nu uităm și de iubirea și afecțiunea oferită animăluțelor noastre. Dacă ele sunt fericite, și lăpticul lor va fi mai gustos. Dacă luăm în calcul dragostea și pasiunea cu care producem lactatele, aveau cum să nu fie atât de delicioase produsele nostre?

 

Aici găsești frigiderul virtual cu produsele noastre.