livrare nationala

Îți livrăm produse proaspete în orice colț al țării te-ai afla

 

Cu toții ne dorim să avem un stil de viață cât mai sănătos, să avem o dietă alimentară cu cât mai multe produse naturale și proaspete, însă nu tot timpul avem la îndemână tot ce ne trebuie pentru a compune o alimentație sănătoasă.

Pentru a avea mai ușor acces la produse naturale care nu conțin aditivi, noi îți livrăm lactatele noastre direct acasă la tine. Tu doar plasezi o comandă cu produsele pe care le poftești, iar în cel mai scurt timp, Pui de Drag îți va bate la ușă. Ei bine, nu chiar Pui de Drag, ci curierul nostru îți va livra cu drag tot ce îți dorești.

Cum procedăm?

Sunt totuși produse lactate, a căror livrare necesită condiții speciale. Pentru a ne asigura că lactatele noastre ajung în stare perfectă la tine, la fiecare comandă, fiecare produs, fie că e borcănel sau sticlă, se va ambala individual într-o folie izotermă pentru a preveni spargerea.

Indiferent de anotimp, chiar și atunci când afară va fi cald, produsele noastre vor ajunge reci la tine, deoarece acesta se trimit într-o cutie termică, împreună cu 2-4 rezerve de frig, iar mai apoi cutia se sigilează. Astfel, în interiorul cutiei produsele noastre se vor simți ca într-un mic frigider.

 

livrare nationala

 

Pentru că ne dorim să ajungă la tine doar produse proaspete, curierul va prelua comanda de la noi la ora 17, iar a doua zi lactatele comandate vor ajunge la tine acasă. La livrare, curierul îți va lăsa produsele, iar cutia termică și rezervele de frig le va lua înapoi.

În acest fel nu doar că te vei putea bucura de gustul unor lactate 100% naturale, ci vei ști sigur că produsele pe care le consumi sunt proaspete și fără adaosuri de conservanți. Nu va mai trebui să-ți pierzi timpul prin magazine pentru a căuta lactate de capră proaspete (uneori poate nici nu vei găsi), ci doar plasezi pe website-ul nostru comanda cu tot ce-ți dorești să ai în frigider, iar curierul o va livra a doua zi.

Această idee cu livrarea prin curier, ne-a venit atunci când am observat că foarte mulți oameni care nu se află în apropierea locației noastre, își doresc cu nerăbdare să încerce produsele noastre. Pentru că și noi ne dorim ca tot mai mulți oameni și copilași să aibă mai ușor acces la produse naturale și proaspete, care să le întregească o alimentație sănătoasă, am pus în aplicare această idee, și azi avem posibilitatea să-ți livrăm lactatele noastre indiferent în ce colț al țării te-ai afla.

Mai multe detalii despre livrarea națională prin curier vei găsi pe pagina aceasta.