rețete simple cu brânză de capră

Brânza de capră este un ingredient delicios și versatil care poate fi folosit într-o varietate de feluri de mâncare. Iată câteva feluri de mâncare pe care le puteți face simplu și rapid cu brânza de capră:

Omletă cu brânză de capră: bateți ouăle și adăugați brânza de capră fărâmițată, opțional puteți adăuga verdețuri tocate și alte ingrediente preferate (cum ar fi legume  sau șuncă).

rețete simple cu brânză de capră

Bruschete cu roșii și brânză de capră: feliați bagheta în diagonală, ungeți feliile cu puțin ulei de măsline și lăsați-le în cuptorul preîncălzit până devin aurii. Ulterior adăugați roșiile tocate cubulețe, brânza de capră și busuioc verde.

retete simple cu branza de capra

Salată cu brânză de capră: această spoate fi preparată simplu folosind roșii, castraveți, ardei, măsline, salată verde sau spanac, și brânza de capră sub formă de cubulețe sau felii. Pentru tipul acesta de salată, cubulețele noastre îndrăznețe se potrivesc de minume deoarece marinada acestora oferă un gust deosebit salatei.

rețete simple cu brânză de capră

Paste: Pe lângă clasicul sos de roșii pentru paste, adăugați brânza de capră dacă vă doriți ca pastele să fie mai cremoase și cu un gust mai bogat.

rețete simple cu brânză de capră

Pui umplut cu brânză de capră: Faceți un buzunăraș în cea mai groasă porțiune a pieptului de pui și în interiorul lui adăugați brânza zdrobită la care puteți adăuga opțional spanac sau roșii uscate. Lăsați puiul în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute la temperatură medie. Lângă puiul cald merge de minune o saltă sau niște cartofiori aurii.

rețete simple cu brânză de capră

Pizza cu brânză de capră: Poate că nu vă gândeați că puteți să faceți chiar și pizza cu brânza de capră. Pentru un gust îmbietor, brânza de capră poate fi folosită în locul mozzarellei, iar pentru a complete o pizza delicioasă puteți să adăugați ingredientele preferate, precum: roșii, salam sau ardei iute.

retete simple cu branza de capra

Ruladă de spanac cu branză de capră: pentru blatul ruladei veți avea nevoie de ouă, făină, praf de copt și spanac. Separați ouăle, mixați albușurile până când devin spumă, adăugați pe rând gălbenușurile, spanacul, făina și praful de copt. Amesecați cu mișcări circulare cu ajutorul unei spatule și tunarți compoziția într-o tavă. Lăsați compoziția la copt în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 10 minute. Pentru cremă veți avea nevoie de cremă de brânză (crema noastră finuță s-a dovedit a fi o alegere excelentă pentru această ruladă)  pe care o amestecați cu puțin unt, și opțional, după preferințe puteți să adăugați ardei capia tocat mărunt. Întindeți crema pe toată suprafata blatului, iar apoi rulați cu mare atenție. Veti obține o ruladă delicioasă și ideală pentru a completa un aperitiv delicios.

retete simple cu branza de capra

Acestea sunt doar câteva dintre felurile de mâncare care pot fi preparate cu brânza de capră. Cu puțină imaginație și creativitate, puteți crea mult mai multe delicii culinare care să-i surprindă pe toți membrii familiei.