echipa pui de drag

După cum spune și proverbul “Unde-s mulți puterea crește”, fără membrii dedicați ai echipei noastre, nu am reuși să facem atât de muți oameni mulțumiți de calitatea produselor noastre.

Pentru că ne doream ca și în zona în care ne aflăm noi, oamenii să aibă acces într-un mod mai ușor la produse lactate sănătoase și de calitate, noi am conceput ferma Pui de Drag.

povestea noastra

Ei ne ajută să o dezvoltăm și mai mult în fiecare zi.

 

echipa pui de dragechipa pui de dragechipa pui de dragechipaechipa

Pentru că suntem atât agricultori, crescători ai căprițelor Saanen cât și producători de lactate naturale, avem control asupra întregului proces, de la hrana atent verificată pentru căprițe, până la producția și transportul produselor în cele mai optime condiții.

Începând cu agricultura, Andrei se ocupă  în totatiltate de cultivarea terenurilor și asigurarea hranei de calitate pentru căprițele noastre. Animăluțele noastre preferă în special lucerna, care pe lângă faptul că este furaj pentru animale, aceasta este și o planta medicinală, care conține toate vitaminele și mineralele cunoscute, necesare vieții.

echipa pui de drag

Rasa căprițelor noastre (Saanen)  este recunoscută și pentru temperamentul lor blând și docil. În acest fel, Costel și animăluțele noastre se înțeleg de minune, el fiind “vinovatul” pentru care căprițele noastre sunt mereu fericite.

echipa pui de drag

Pentru preluarea comenzilor și orice informații legate de produsele noastre, se ocupă Ciprian. Așa că, dacă ai întrebări nu ezita ne contactezi.

echipa pui de drag

Pentru gustul deosebit al produselor noastre, o mare parte din merit este le revine lor.

echipa

Ele sunt Iuliana și tanti Gabriela, și se ocupă de producția lactatelor. Pentru că fac cu pasiune totul, și acordă importanță și atenție sporită tuturor etapelor de producție, gustul lactatelor noastre a ajuns să fie lăudat de tot mai mulți cumpărători.

În final, ajungem și la membrul echipei noastre care efectuează transportul la domiciliu al produselor noastre în Iași și localitățile învecinate. Dacă locuiești în Iași sau prin apropiere și ai comandat deja produsele noastre, probabil că îl cunoști deja.

echipa

Acestea fiind spuse, moemtan aceasta este formula actuală a echipei noastre. Însă pentru că ne dorim să le oferim cât mai multor oameni posibilitatea de a avea în alimentație produse naturale și sănătoase, intenționăm să ne dezvoltăm și mai mult producția și implicit echipa.